Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Panserhjerte

En del af serien (nr. 8): Harry Hole-serien (Jo Nesbø)
Udgivelsesår: 2009
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Panserhjerte” er en spændende krimiroman, der er skrevet af den anerkendte norske forfatter Jo Nesbø. Bogen er en del af hans populære serie om den hårdkogte politimand Harry Hole, og den udkom i 2009.

I “Panserhjerte” følger vi Harry Hole, der nu er tilbage i Oslo efter et længere ophold i Hongkong. Han bliver genforenet med sit gamle team i drabsafdelingen, og de står over for en af de mest gådefulde og komplekse drabssager, de nogensinde har stået over for. En ung kvinde er blevet brutalt myrdet, og mordet har visse ligheder med en tidligere uopklaret sag, som Harry Hole tidligere havde med at gøre. Det er tydeligt for Harry, at der er en seriemorder på spil, og han er fast besluttet på at finde gerningsmanden og stoppe ham, før flere liv går tabt.

I sin jagt på sandheden bringes Harry rundt i hele byen, og han begynder at grave dybere ind i sagen. Der er flere spor at følge, og mistænkte dukker op på stort set hvert et gadehjørne. Jo Nesbø formår at skabe et komplekst plot, der holder læseren på kanten af stolen. Der er flere uventede drejninger og overraskelser undervejs, der gør, at man konstant spekulerer på, hvem den skyldige mon er.

Jo Nesbøs skrivestil er medrivende og velskrevet. Han formår at skabe et mørkt og klaustrofobisk univers, hvor intet er, hvad det giver sig ud for at være. Han beskriver også Oslo på en sådan måde, at man som læser får en oplevelse af at være til stede i byen og følge Harrys fodspor. Der er en tydelig rød tråd gennem hele romanen, og Nesbø blander på elegant vis spænding, action og medrivende karakterudvikling.

Harry Hole er en kompleks hovedperson, der har sine egne dæmoner at kæmpe imod. Han er sympatisk og troværdig som karakter, og man kan ikke undgå at blive fanget af hans personlighed og hans kamp for at gøre det rigtige. Samtidig er der også en række stærke bi-karakterer, der alle bidrager til historien og tilføjer ekstra lag til plotet.

Alt i alt er “Panserhjerte” en nervepirrende og medrivende krimiroman, der holder læseren fanget fra start til slut. Jo Nesbøs evne til at skabe spænding og overraskelser er i top, og plottet er både komplekst og forrygende. Hvis man er fan af krimigenren og ikke har læst “Panserhjerte” endnu, så er det absolut en bog, der er værd at få med på sin læseliste.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Panserhjerte
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2009

Fandt du ikke, hvad du søgte?