Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Primetime, Liza Marklund, brugt bog
Krimi og spænding

Primetime

Udgivelsesår: 2002
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:395
Format:Paperback
Forlag:Rosinante
Version:8. udgave, 2. oplag, 2013
Vægt:429 gram
Størrelse:220 x 150 x 28 mm
ISBN:9788763832281
Varenr.:1636

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Primetime” er en spændingsroman skrevet af den svenske forfatter Liza Marklund. Bogen er en del af hendes populære krimiserie om journalisten Annika Bengtzon.

I “Primetime” følger vi Annika Bengtzon, der arbejder som kriminalreporter på den svenske avis Kvällspressen. Annika er en hårdtarbejdende og dedikeret journalist, der altid er på jagt efter den næste store historie. Hun står over for et svært valg, da hun får tilbudt en stilling som nyhedschef på avisen, hvilket betyder at hun skal opgive sin rolle som reporter.

Samtidig bliver Annika involveret i en sag om en ung kvinde, der bliver fundet myrdet i sit hjem. Kvinden viser sig at være datter af en kendt tv-vært, hvilket gør sagen ekstra opsigtsvækkende. Annika begynder at grave dybere i sagen og opdager snart, at der er flere hemmeligheder og løgne, der kommer frem i lyset.

“Primetime” er en spændende og velskrevet krimi, der blander spænding, drama og et indblik i journalistikkens verden. Liza Marklund formår at skabe en troværdig og kompleks hovedperson i form af Annika Bengtzon, og læseren bliver hurtigt fanget af hendes historie og de mysterier, hun forsøger at opklare.

Bogen er fyldt med spændende plottråde, overraskende twists og en medrivende fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. “Primetime” er en must-read for fans af krimigenren og for dem, der elsker en god spændingsroman med en stærk kvindelig hovedperson.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Primetime
Originalsprog
engelsk
Udgivelsesår
2002

Fandt du ikke, hvad du søgte?