Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Tyskerungen, Camilla Läckberg, brugt bog
Krimi og spænding

Tyskerungen

Udgivelsesår: 2007
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:518
Format:Paperback
Forlag:People'sPress
Version:3. udgave, 9. oplag, 2013
Vægt:704 gram
Størrelse:215 x 140 x 46 mm
ISBN:9788771080445
Varenr.:1372

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Tyskerungen” er en spændende krimi skrevet af den svenske forfatter Camilla Läckberg. Bogen er en del af hendes populære serie om kriminalinspektør Patrik Hedström og forfatteren Erica Falck, der begge bor i den idylliske by Fjällbacka.

Handlingen i “Tyskerungen” tager sin begyndelse, da Erica Falck modtager et mystisk brev fra en ukendt person. Brevet indeholder et gammelt fotografi af en gruppe mennesker, og det viser sig, at en af personerne på billedet er en tysk soldat fra Anden Verdenskrig. Erica bliver nysgerrig og begynder at grave i fortiden for at finde ud af, hvem den ukendte tysker er, og hvordan han er forbundet med hendes egen familie.

Samtidig bliver Patrik Hedström og politiet i Fjällbacka involveret i en mordsag, hvor en ung kvinde er blevet brutalt myrdet. Efterforskningen fører Patrik og hans team på sporet af en gammel nazistisk organisation, der stadig har forbindelse til nutidens begivenheder.

“Tyskerungen” er en spændende og velskrevet krimi, der kombinerer nutidens kriminalmysterium med fortidens hemmeligheder. Camilla Läckberg formår at skabe en atmosfærisk og klaustrofobisk stemning, der holder læseren fanget fra start til slut. Bogen er fyldt med overraskende twists og vendepunkter, der gør den svær at lægge fra sig.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Tyskungen
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?