Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Kvinden i buret

En del af serien (nr. 1): Afdeling Q (Jussi Adler-Olsen)
Udgivelsesår: 2007
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kvinden i buret” er en spændende krimiroman skrevet af den danske forfatter Jussi Adler-Olsen. Bogen er den første i serien “Afdeling Q” og blev udgivet i 2007. Handlingen følger Carl Mørck, en skeptisk kriminalkommissær, der efter en tragisk begivenhed bliver flyttet til Afdeling Q – en nyoprettet afdeling med fokus på uopklarede sager.

Hovedplotet tager sin begyndelse, da Carl Mørck begynder at granske en gammel sag om en forsvunden politiker, Merete Lynggaard. Hun forsvandt sporløst fem år tidligere, og sagen blev aldrig ordentligt undersøgt. Mørck opdager, at der er mange uforklarlige og mistænkelige omstændigheder omkring forsvindingen. Snart går det op for ham, at Merete muligvis ikke er død, men stadig er i live, fanget et sted i live.

Gennem en spændingsfyldt og intrikat fortælling følger læseren Mørcks intense og beslutsomme jagt på sandheden om, hvad der skete med kvinden i buret. Bogen udforsker også Mørcks personlige rejse, da hans egen indifferens og traumatiske fortid langsomt begynder at ændre sig, mens han kæmper for retfærdighed og opklaring.

“Kvinden i buret” er en velskrevet krimiroman med komplekse karakterer og et overraskende plot, der holder læseren på kanten af sædet hele vejen igennem. Jussi Adler-Olsens dygtige skrivestil og evne til at skabe spænding og mysterier har gjort denne bog til en af de mest populære i nordisk kriminallitteratur.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kvinden i buret
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?