Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Snemanden

En del af serien (nr. 7): Harry Hole-serien (Jo Nesbø)
Udgivelsesår: 2007
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Snemanden er en spændingsroman skrevet af den norske forfatter Jo Nesbø. Bogen er en del af Nesbøs populære serie om politimanden Harry Hole.

I Snemanden bliver Harry Hole sat på en sag om en række uopklarede forsvindinger af kvinder, der alle er sket på samme tidspunkt hvert år. Det eneste spor, der efterlades på gerningsstederne, er en snemand. Harry Hole begynder at undersøge sagen og opdager snart, at der er en seriemorder på spil.

Mens Harry Hole dykker dybere ned i efterforskningen, finder han ud af, at snemanden er mere end bare et symbol. Den er en advarsel om, at morderen er tæt på og altid iagttager. Harry Hole står over for en race mod tiden for at stoppe morderen, inden han slår til igen.

Snemanden er en intens og uhyggelig krimi, der holder læseren på kanten af sædet. Nesbø formår at skabe en atmosfære af frygt og spænding, samtidig med at han udforsker Harry Holes karakter og personlige dæmoner.

Bogen er et must-read for fans af krimigenren og Jo Nesbøs tidligere værker. Med sin komplekse plot og overraskende twists vil Snemanden holde læserne fanget fra start til slut.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Snømannen
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?