Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Headhunterne, Jo Nesbø, brugt bog
Krimi og spænding

Headhunterne

Udgivelsesår: 2008
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:301
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2009
Vægt:465 gram
Størrelse:228 x 140 x 30 mm
ISBN:9788703033174
Varenr.:5530

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I Jo Nesbøs roman “Headhunterne” møder vi Roger Brown, Norges mest succesfulde headhunter. Han lever et tilsyneladende perfekt liv, er charmerende, gift med den smukke Diana og ejer en luksusvilla. Men facaden krakelerer, da vi opdager, at Roger lever over evne og må ty til lyssky aktiviteter som kunsttyveri for at finansiere sin ekstravagante livsstil.

Under en fernisering for sin hustru spotter Roger Clas Greve, en succesfuld forretningsmand, som han ser som den perfekte kandidat til en direktørstilling hos en af sine kunder. Men da Roger forsøger at stjæle et værdifuldt Rubens-maleri fra Clas’ hjem, går alt galt. Han vikles ind i et net af bedrag, vold og mord, og snart er både hans karriere og liv i fare.

“Headhunterne” er en hæsblæsende thriller fyldt med spænding, vanvittige forfølgelsesscener og opfindsomme twists. Nesbø tager os med på en mørk rejse ind i den norske overklasses grådige verden, hvor ambitioner og grådighed driver folk til desperate handlinger.

Udover den spændende plotlinje, byder “Headhunterne” også på et skarpt portræt af en mand, der er fanget i en spiral af løgne og bedrag. Roger Brown er en kompleks og fascinerende karakter, der både vækker sympati og afsky.

“Headhunterne” er en underholdende og tankevækkende roman. Den er perfekt til fans af spændingslitteratur og krimier, og den er et glimrende eksempel på Jo Nesbøs talent for at skabe medrivende fortællinger.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Hodejegerne
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?