Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den døende dandy, Mari Jungstedt, brugt bog
Krimi og spænding

Den døende dandy

Udgivelsesår: 2006
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:346
Format:Paperback
Forlag:People'sPress
Version:2. udgave, 5. oplag, 2014
Vægt:442 gram
Størrelse:216 x 140 x 32 mm
ISBN:9788770559720
Varenr.:1558

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Den døende dandy er en spændingsroman skrevet af den svenske forfatter Mari Jungstedt. Bogen foregår på den idylliske ø Gotland, hvor en række mystiske dødsfald pludselig ryster det ellers fredelige samfund.

Historien følger kriminalkommissær Anders Knutas, der sammen med journalisten Johan Berg forsøger at opklare mordene. Den første mordgåde involverer en kendt dandy, der findes død på sin luksuriøse yacht. Snart bliver det klart, at der er en forbindelse mellem mordene, og at de begge har forbindelse til en eksklusiv klub, hvor medlemmerne lever et dekadent og hemmelighedsfuldt liv.

Mens Knutas og Berg dykker dybere ned i sagen, begynder de at afdække et netværk af løgne, bedrag og korruption, der strækker sig langt ud over øens grænser. De står over for en nådesløs morder, der ikke vil skåne nogen for at beskytte sine hemmeligheder.

Den døende dandy er en spændende og velskrevet krimi, der formår at skabe en atmosfærisk og uhyggelig stemning på den smukke ø Gotland. Mari Jungstedt formår at skabe interessante karakterer og en kompleks plot, der holder læseren fanget fra start til slut. Bogen er en del af en serie om kriminalkommissær Anders Knutas og journalisten Johan Berg, men kan læses selvstændigt.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Den döende dandyn
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?