Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

De hængte hunde

En del af serien (nr. 7): Oxen (Jens Henrik Jensen)
Udgivelsesår: 2012
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“De hængte hunde” er en spændingsroman skrevet af Jens Henrik Jensen. Bogen er en del af forfatterens populære serie om den tidligere jægersoldat og nuværende freelance-agent, Niels Oxen.

I “De hængte hunde” følger vi Niels Oxen, der efter en dramatisk fortid forsøger at leve et stille og tilbagetrukket liv som hjemløs i Danmark. Men da en tidligere kollega fra jægerkorpset findes død under mystiske omstændigheder, bliver Oxen trukket ind i en farlig efterforskning.

Det viser sig, at den afdøde kollega var på sporet af en hemmelig organisation, der er involveret i ulovlige våbenhandler og magtspil på højeste niveau. Oxen må tage kampen op mod både kriminelle og korrupte politikere for at afsløre sandheden og få retfærdighed til at ske fyldest.

“De hængte hunde” er en intens og actionfyldt thriller, der byder på spænding og overraskelser på hver eneste side. Jens Henrik Jensen formår at skabe et realistisk og troværdigt univers, hvor læseren bliver draget ind i Oxens farefulde og nervepirrende mission.

Bogen er velskrevet og karaktererne er nuancerede og interessante. Jens Henrik Jensen formår at balancere mellem spænding og dybde, og bogen byder både på hæsblæsende action og refleksion over samfundets skyggesider.

“De hængte hunde” er en must-read for alle fans af spændingsgenren og for dem, der elsker en velskrevet og medrivende historie.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
De hængte hunde
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?