Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

I denne søde sommertid

Udgivelsesår: 2005
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I bogen “I denne søde sommertid” af Mari Jungstedt bliver en gotlandsk småbørnsfar brutalt skudt ned på en campingplads på Fårö. Mordvåbnet er en ældre russisk pistol, men hvem ejer så specielt et våben?

Sporene peger mod østeuropæiske smuglere og lyssky byggeaffærer, og fører Karin Jacobsson og holdet rundt på Gotland til et gammelt kalkstensbrud i Slite og den lille gotlandske ø Gotska Sandön.

Journalisten Johan Berg følger sagen og finder flere ledetråde. Men han plages af etiske skrupler, tilfældige kvindebekendtskaber og bekymring over det komplicerede forhold til sin datters mor Emma. Og som sagen skrider frem, bliver det sværere og sværere for ham at holde fokus.

Bogen er den femte i Mari Jungstedts serie af Gotland-krimier med kriminalinspektør Anders Knutas, politibetjent Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.

Bogen er spændende og medrivende, og den behandler vigtige temaer som kriminalitet, moral og familie. Den er også en god karakterstudie af Karin Jacobsson, som vokser som person i løbet af bogen.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
I denna ljuva sommartid
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2005

Fandt du ikke, hvad du søgte?