Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Mari Jungstedt

Mari Jungstedt

Forfatter

Mari Jungstedt er en svensk forfatter, der er kendt for sine spændingsromaner. Hun blev født i 1962 i Stockholm og har en baggrund som journalist. Jungstedt debuterede som forfatter i 2003 med romanen “Den du ikke ser”, som blev den første bog i hendes populære krimiserie om kriminalkommissær Anders Knutas.

Jungstedts romaner foregår på den svenske ø Gotland og fokuserer på Knutas’ efterforskning af forskellige mordgåder. Hendes bøger er kendetegnet ved deres intense spænding, komplekse plot og realistiske karakterer. Hun formår at skabe en atmosfære af mystik og uhygge, samtidig med at hun udforsker menneskets mørke sider og komplekse relationer.

Jungstedt har udgivet flere bøger i serien om Anders Knutas, herunder “I denna stilla natt”, “Den inre kretsen” og “I denna ljuva sommartid”. Hendes romaner er blevet oversat til flere sprog og har opnået stor popularitet både i Sverige og internationalt.

Som forfatter formår Mari Jungstedt at skabe en spændende og uhyggelig stemning i sine bøger. Hun formår at balancere mellem at levere en intens kriminalgåde og samtidig udforske komplekse menneskelige relationer. Hendes skrivestil er letlæselig og medrivende, hvilket gør hendes bøger svære at lægge fra sig. Mari Jungstedt er uden tvivl en af Sveriges mest succesfulde krimiforfattere og en forfatter, der formår at holde sine læsere fanget fra første til sidste side.

Fandt du ikke, hvad du søgte?