Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Fasandræberne

En del af serien (nr. 2): Afdeling Q (Jussi Adler-Olsen)
Udgivelsesår: 2008
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Fasandræberne” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Jussi Adler-Olsen. Bogen blev udgivet i 2008 som den anden bog i serien om Afdeling Q, der følger kriminalinspektør Carl Mørck og hans team i deres opklaringsarbejde af gamle og uopklarede sager.

I “Fasandræberne” bliver Afdeling Q involveret i en kompliceret sag om en forsvunden politiker, Merete Lynggaard, der forsvandt sporløst fra en færge for fem år siden. Carl Mørck og hans assistent Assad begynder at grave i sagen og afdække de skjulte hemmeligheder og personlige motiver, der omgiver Meretes forsvinden. Samtidig følger læserne også Meretes perspektiv i flashbacks, der kaster lys over hendes situation.

Bogen udforsker ikke kun kriminalmysteriet, men også karakterernes personlige udvikling og relationer. Carl Mørcks skarpe intellekt og Assad’s indsigtsfulde tilgang til opklaring skaber en spændende dynamik i teamet. Bogen kombinerer spænding med psykologisk dybde og berører emner som magtmisbrug, vold og politisk intriger.

“Fasandræberne” er kendt for sin intense plotudvikling, rige karakterportrætter og atmosfæriske beskrivelser af København. Jussi Adler-Olsens skrivestil skaber en blanding af spænding og refleksion, der holder læserne engagerede gennem hele historien. Bogen har bidraget til at cementere Jussi Adler-Olsen som en af de mest succesfulde og populære krimiforfattere i Skandinavien.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Fasandræberne
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?