Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Jussi Adler-Olsen

Spændingsfyldte krimier og thrillere.

Bogserier af Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen

Forfatter

Jussi Adler-Olsen er en dansk forfatter født den 2. august 1950. Han er kendt for at skrive spændingsfyldte krimier og thrillere, der ofte tager udgangspunkt i kriminalkommissær Carl Mørck og afdeling Q – en fiktiv afdeling i politiet, der genåbner uopklarede sager. Adler-Olsens romaner er karakteriseret ved deres komplekse plotters, dybtgående karakterer og sociale relevans.

Han debuterede som forfatter i 1997 med romanen “Alfabethuset,” men det var først med “Kvinden i buret” i 2007, den første bog i serien om afdeling Q, at han for alvor fik sit gennembrud. Siden da er han blevet en af de mest populære krimiforfattere i Danmark og internationalt. Hans bøger er oversat til mange sprog og har opnået stor succes verden over.

Adler-Olsen har modtaget flere priser og udmærkelser for sit forfatterskab og er kendt for at levere velskrevne og spændende krimier, der holder læserne fanget fra første side. Han formår at kombinere et intenst plot med samfundskritiske temaer og menneskelig dybde, hvilket har gjort ham til en af nordens mest elskede forfattere inden for krimigenren.

Fandt du ikke, hvad du søgte?