Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Den grænseløse

En del af serien (nr. 6): Afdeling Q (Jussi Adler-Olsen)
Udgivelsesår: 2014
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Den grænseløse er en fascinerende psykologisk thriller skrevet af den danske forfatter Jussi Adler-Olsen. Bogen bringer læseren ind i en verden af mørke hemmeligheder, forfærdelige forbrydelser og desperate livsvalg.

Historien begynder med en brutal forbrydelse begået af tre mænd, der alle er tilknyttet en hemmelig organisation, kendt som “Grænseløse”. De har specialiseret sig i at udføre grusomme handlinger mod uskyldige mennesker, og deres seneste offer er en ung kvinde ved navn Kimmie, der formår at undslippe deres greb og flygte ud i den svenske skov.

Kimmie har en dyb hemmelighed, der kan ødelægge hele organisationen, og det er ikke kun Grænseløse, der forsøger at finde hende. En af de mænd, der tidligere har været medlem af “Grænseløse”, Marco, har fået kendskab til Kimmies eksistens og er opsat på at finde hende for at finde ud af, hvad hun ved.

I mellemtiden følger vi Carl Mørck, lederen af Afdeling Q, der arbejder med uløste sager. Carl får kendskab til Grænseløse, da en af deres tidligere ofre kontakter ham og beder om hjælp til at finde sin kidnapper. Som Carl dykker længere ned i sagen, opdager han forbindelsen mellem Grænseløse og Kimmie, og han indser, at hendes vidnesbyrd kunne være nøglen til at bringe hele organisationen ned.

Gennem bogen følger vi forskellige perspektiver, inklusive Kimmies desperate flugt gennem skoven og Carls jagt på Grænseløse. Hver karakter er dygtigt udviklet, og læseren kommer til at føle med dem og deres kamp.

Den grænseløse er en uhyggeligt spændende og velskrevet roman, der holder læseren på kanten af stolen fra start til slut. Adler-Olsen formår at skabe en intens atmosfære og dybde i historien, samtidig med at han behandler komplekse temaer som manipulation, skyld og overlevelse.

Bogen er en del af Jussi Adler-Olsens populære Afdeling Q-serie, der følger Carl Mørcks eventyr i opklaringen af ​​sager. Den grænseløse er et imponerende eksempel på forfatterens talent for at skabe spænding og skræmme læserne på samme tid. Fans af psykologiske thrillere vil uden tvivl blive fanget af denne mørke og uhyggelige historie.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Den grænseløse
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2014

Fandt du ikke, hvad du søgte?