Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Kniv

En del af serien (nr. 12): Harry Hole-serien (Jo Nesbø)
Udgivelsesår: 2019
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kniv” er en spændingsroman skrevet af den norske forfatter Jo Nesbø. Bogen er en del af hans populære serie om den hårdkogte og komplicerede politimand Harry Hole.

I “Kniv” bliver Harry Hole konfronteret med sin fortid, da hans tidligere flamme Rakel bliver fundet myrdet i sit hjem. Harry bliver straks mistænkt for forbrydelsen og må nu kæmpe for at bevise sin uskyld og finde den egentlige morder.

Undervejs i efterforskningen støder Harry på en række spor, der fører ham ind i en mørk og farlig verden af korruption og magtspil. Han må navigere mellem skumle karakterer og hemmeligheder for at afsløre sandheden og rense sit navn.

Jo Nesbø formår med “Kniv” at skabe en intens og nervepirrende atmosfære, hvor læseren konstant holdes på tæerne. Med sin karakteristiske skrivestil og spændende plot twist formår forfatteren at holde læseren fanget fra start til slut.

“Kniv” er en bog, der appellerer til fans af krimigenren og til dem, der allerede er bekendt med Jo Nesbøs tidligere bøger om Harry Hole. Men den kan også læses som en selvstændig roman, da den har sin egen fængslende historie og karakterer, der træder i forgrunden.

Jo Nesbøs “Kniv” er en uhyggelig og medrivende krimi, der vil efterlade læseren på kanten af stolen og længslen efter mere.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kniv
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2019

Fandt du ikke, hvad du søgte?