Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Bye Bye Blackbird, Jesper Stein, brugt bog
Krimi og spænding

Bye bye blackbird

Udgivelsesår: 2013
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:366
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2013
Vægt:494 gram
Størrelse:222 x 140 x 30 mm
ISBN:9788703060675
Varenr.:3695

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Bye bye blackbird” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Jesper Stein. Bogen er en del af forfatterens populære serie om kriminalkommissær Axel Steen.

I “Bye bye blackbird” bliver Axel Steen involveret i en kompleks sag, der tager ham på en farlig rejse gennem Københavns kriminelle underverden. En ung kvinde er blevet myrdet, og Axel Steen bliver sat på sagen. Samtidig bliver han konfronteret med sin egen fortid og sine egne dæmoner, da hans tidligere partner, den korrupte kriminalbetjent Jens Jessen, dukker op igen.

Mens Axel Steen forsøger at opklare mordet og finde ud af, hvem der står bag, bliver han konstant udfordret af både indre og ydre fjender. Han må navigere mellem korrupte politifolk, kriminelle bander og personlige konflikter for at nå frem til sandheden.

“Bye bye blackbird” er en intens og spændende krimi, der holder læseren fanget fra start til slut. Jesper Steins skarpe og realistiske beskrivelser af Københavns underverden og hans evne til at skabe komplekse karakterer gør bogen til en uundgåelig læseoplevelse for alle krimielskere.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Bye bye blackbird
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?