Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Papa, Jesper Stein, brugt bog
Krimi og spænding

Papa

Udgivelsesår: 2017
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:411
Format:Hardback
Forlag:Politikens Forlag
Version:2. udgave, 2. oplag, 2018
Vægt:573 gram
Størrelse:223 x 145 x 38 mm
ISBN:9788740042771
Varenr.:4943

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Papa” er en spændingsroman skrevet af Jesper Stein. Bogen følger hovedpersonen Axel Steen, der er tidligere politimand og nu privatdetektiv. Axel er hårdkogt og kompromisløs i sin tilgang til opklaring af forbrydelser, og det er netop dét, der gør ham til en af de mest fascinerende karakterer i dansk kriminallitteratur.

I “Papa” bliver Axel Steen hyret af en kvinde ved navn Olivia, der beder ham om at finde hendes forsvundne far. Olivia er desperat efter at finde sin far, og Axel kan ikke sige nej til at hjælpe hende. Undervejs bliver han dog konfronteret med en række farlige og mørke hemmeligheder, der trækker tråde tilbage til fortiden.

Bogen udforsker temaer som familiebånd, svigt og hævn. Jesper Stein formår at skabe en intens og atmosfærisk fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Med sin realistiske og rå skrivestil formår han at skildre både karakterernes indre kampe og den dystre underverden, de befinder sig i.

“Papa” er en del af en serie af krimier med Axel Steen som hovedperson. Jesper Stein har skabt en karakter, der er både kompleks og autentisk, og som læser får man en dyb indsigt i hans personlige og professionelle liv. Bogen er et must-read for alle krimielskere, der er på udkig efter en spændende og velskrevet historie.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Papa
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2017

Fandt du ikke, hvad du søgte?