Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Bjørnedansen, Anders Roslund, brugt bog
Krimi og spænding

Bjørnedansen

Udgivelsesår: 2014
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:525
Format:Indbundet
Forlag:Modtryk
Version:1. oplag, 2015
Vægt:858 gram
Størrelse:235 x 155 x 40 mm
ISBN:9788771462760
Varenr.:5427

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Bjørnedansen af Anders Roslund og Stefan Thunberg er en spændingsroman baseret på den virkelige historie om Militærligaen, en gruppe kriminelle, der i begyndelsen af 1990’erne begik en række opsigtsvækkende røverier i Sverige. Romanen skildrer den brutale virkelighed i den svenske underverden, hvor vold og kriminalitet er en del af hverdagen.

Romanen følger fire mænd: Leo, Felix, Vincent og Jasper. De er brødre, der er svejset sammen af en hård barndom med en voldelig far. De er alle dygtige kriminelle, og de bestemmer sig for at udføre en række dristige bankrøverier for at skaffe sig penge og frihed.

De planlægger deres røverier minutiøst, og de bruger våben og eksplosiver til at overmande politiet og røve bankerne. De er kendt for deres brutale fremgangsmåde, og de efterlader sig et spor af frygt og ødelæggelse overalt, hvor de kommer frem. Forholdet mellem de fire brødre er et centralt tema i romanen. De er loyale over for hinanden, men de er også villige til at ofre alt for at redde sig selv.

Men efterhånden som røverierne bliver mere og mere dristige, begynder presset at stige. Brødrene bliver mere og mere paranoide, og de begynder at vende sig imod hinanden. Samtidig er politiet tæt på at opklare sagen, og nettet strammer sig langsomt men sikkert om de fire kriminelle.

Bjørnedansen er en fremragende og medrivende spændingsroman, der er både underholdende og tankevækkende.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Björndansen
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2014

Fandt du ikke, hvad du søgte?