Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Axel Steen (Jesper Stein)

Hvis du er til spændende krimier med et realistisk og mørkt touch, så er krimiserien om Axel Steen et must-read.

Aisha, Jesper Stein, brugt bog

Jesper Stein

Krimiserien med Axel Steen (Jesper Stein)

Bogserie

Krimiserien om Axel Steen følger hovedpersonen Axel Steen, der er vicekriminalkommissær i Københavns Politis drabsafdeling. Serien er skrevet af Jesper Stein og udkom første gang i 2012 med bogen “Uro”.

Serien kombinerer spændende krimiplot med sociale og samfundsmæssige temaer. Den er kendt for sin realistiske og mørke skildring af Københavns byliv og for at præsentere komplekse karakterer med både styrker og svagheder.

Axel Steen er en erfaren efterforsker, der er dedikeret til sit arbejde. Han er en hårdkogt og kompromisløs type, der ikke er bange for at bøje reglerne for at få opklaret sine sager. Han er også en kompleks person med et turbulent privatliv, der ofte præger hans arbejde.

I serien følger vi Axel Steen og hans kolleger, når de opklarer brutale mord og afslører komplekse kriminelle netværk. De står over for farlige forbrydere og må ofte træffe svære valg i moralske gråzoner.

Serien har modtaget stor ros fra både anmeldere og læsere. Den er blevet nomineret til og har vundet adskillige priser, herunder De Gyldne Laurbær.

Rækkefølgen på bøger i krimiserien om Axel Steen:

  1. Uro (2012)
  2. Bye Bye Blackbird (2013)
  3. Akrash (2015)
  4. Aisha (2016)
  5. Papa (2017)
  6. Solo (2018)
  7. City (2023)