Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Kamæleonen, Jane Aamund, brugt bog
Romaner

Kamæleonen

Udgivelsesår: 1999
Fra: 25,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
25,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:360
Format:Hardback
Forlag:Bogklubben
Version:1. udgave, 1. oplag, 1999
Vægt:382 gram
Størrelse:205 x 125 x 30 mm
ISBN:8760407786
Varenr.:5170

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Kamæleonen af Jane Aamund er en roman om den unge, smukke kvinde Louise, der har en evne til at tilpasse sig de mænd, hun møder. Hun skifter personlighed og stil afhængigt af manden, hun er sammen med, for at behage ham og få ham til at elske hende.

Dette mønster gentager sig gennem hele romanen. Louise møder en ny mand og bliver forelsket i ham. Hun tilpasser sig fuldstændig hans personlighed, ambitioner og livsstil. Forholdet blomstrer i en periode, hvorefter Louise begynder at kede sig eller føler sig fanget og søger spænding i et nyt forhold. Hun forlader manden og finder en ny.

Louises kamæleon evner har både positive og negative konsekvenser, idet hun er i stand til at skabe stærke bånd til de mænd, hun møder og få dem til at føle sig elskede og forstået. Men hun mister sin egen identitet og bliver afhængig af mænd for at føle sig lykkelig. Hun er også ude af stand til at opretholde langvarige relationer.

Kamæleonen er en medrivende og tankevækkende roman, der giver et indblik i en kvindes kamp med at finde sig selv i en verden, der forventer, at hun skal tilpasse sig andres behov. Louise erkender, at det koster dyrt at undertrykke sit sande jeg. Hun tager farve efter de mænd, hun vælger at leve sammen med, men indser, at det ikke er bæredygtigt i længden.

“Kamæleonen” er en dybdegående fortælling om identitet, kærlighed og selvopdagelse.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
1999

Fandt du ikke, hvad du søgte?