Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Paven af Indien, Ib Michael, brugt bog
Romaner

Paven af Indien

Udgivelsesår: 2003
Fra: 39,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
39,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:325
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2003
Vægt:565 gram
Størrelse:227 x 145 x 31 mm
ISBN:9788703001807
Varenr.:5194

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Paven af Indien” af Ib Michael er en historisk roman. Den foregår i Peru i begyndelsen af 1600-tallet, ca. 100 år efter den spanske erobring af Sydamerika.

Hovedpersonen er Don Felipe, en fordrevet inkaprins, der lever i eksil i en lille landsby i Andesbjergene. Han er blevet kristnet af spanierne, men føler stadig en stærk tilknytning til sin oprindelige kultur og religion.

Don Felipe begynder at skrive et langt brev til den spanske konge, hvori han beskriver inkaernes verden før og efter spaniernes ankomst. Han fortæller om inkaernes historie, kultur og religion, og han kritiserer de grusomheder, som spanierne har begået mod hans folk.

I løbet af romanen følger vi Don Felipes kamp for at bevare sin identitet og sin tro. Han møder en række forskellige mennesker, herunder en døvstum pige ved navn Avelina, som han lærer at kommunikere med ved hjælp af et snoreknytningssprog. Avelina spiller en vigtig rolle i Don Felipes åndelige udvikling, og hun hjælper ham med at finde en vej tilbage til sin oprindelige tro.

“Paven af Indien” er en gribende roman, der giver et nuanceret billede af den spanske kolonitid i Sydamerika. Den er fyldt med historiske detaljer, men den er også en personlig fortælling om en mand, der kæmper for at finde sin plads i en verden, der er blevet forandret for altid.

“Paven af Indien” er en velskrevet og tankevækkende roman, der er velegnet til læsere, der er interesseret i historie, kultur og religion.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2003

Fandt du ikke, hvad du søgte?