Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Jane Aamund

Jane Aamund

Forfatter

Jane Aamund var en dansk forfatter og journalist, født den 20. juni 1936 i København, Danmark, og død den 18. april 2020. Hun var en populær skikkelse i dansk litteratur og mediebranchen.

Aamund begyndte sin karriere som journalist og arbejdede for flere danske aviser og magasiner. Hendes skarpe pen og evne til at skildre hverdagslivet gjorde hende kendt og elsket af læsere. Hendes journalistiske arbejde dannede grundlag for hendes senere succes som forfatter.

Som forfatter skrev Jane Aamund en række romaner og erindringsbøger, der ofte trak på hendes eget liv og oplevelser. Hendes bøger kombinerede humor, indsigt og ærlighed og beskæftigede sig ofte med temaer som familieliv, kærlighed og det moderne samfund. Hendes skrivestil var lettilgængelig og appellerede til en bred læserskare.

En af Aamunds mest kendte bøger er erindringsromanen “Rabarberdrengen” (1998), der skildrer hendes opvækst og ungdom under Anden Verdenskrig og efterkrigstiden. Bogen blev en bestseller og cementerede hendes plads som en af Danmarks mest læste forfattere.

Jane Aamund efterlod sig et betydningsfuldt litterært arv, der fortsat bliver nydt af læsere i Danmark og ud over landets grænser.

Fandt du ikke, hvad du søgte?