Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
I nationens interesse, Jan Guillou, brugt bog
Krimi og spænding

I nationens interesse

En del af serien (nr. 4): Hamilton-serien (Jan Guillou)
Udgivelsesår: 1988
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:475
Format:Paperback
Forlag:Modtryk
Version:6. udgave, 2. oplag, 2010
Vægt:371 gram
Størrelse:200 x 125 x 32 mm
ISBN:9788770532167
Varenr.:4683

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Romanen “I nationens interesse” af Jan Guillou handler om Carl Hamiltons mission for at bringe den russiske viceadmiral Koskov i sikkerhed fra sovjetiske agenter. Koskov er hoppet af i Cairo og har en række rystende oplysninger om militære aktioner på svensk territorium.

Hamilton får til opgave at eskortere Koskov fra Cairo til Stockholm i hemmelighed. Undervejs må han bruge alle midler for at beskytte Koskov og bringe ham i sikkerhed. Han får hjælp af sine to nye assistenter, Joar Lundwall og Åke Stålhandske, og de må sammen overvinde en række forhindringer og farer.

Romanen er fyldt med action og spænding, og den giver et indblik i den kolde krigs spændinger og magtkampe. Den handler også om moralske dilemmaer og om, hvor langt man er villig til at gå for at beskytte sit land.

Udover den spændende handling giver romanen også et indblik i den svenske efterretningstjeneste og dens arbejde. Vi får et billede af de metoder, der bruges til at spionere og infiltrere fjendtlige lande.

“I nationens interesse” er en velskrevet og spændende roman, der giver et indblik i en turbulent tid i historien. Den er en klassiker inden for spionromaner, og den har solgt over 10 millioner eksemplarer verden over.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
I nationens interesse
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
1988

Fandt du ikke, hvad du søgte?