Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Jan Guillou

Jan Guillou

Forfatter

Jan Guillou er en fremtrædende svensk forfatter og journalist, født den 17. januar 1944 i Södertälje, Sverige. Han er kendt for sin alsidige karriere og hans betydningsfulde bidrag til svensk litteratur og medieverdenen.

Guillou begyndte sin karriere som journalist og arbejdede for flere anerkendte svenske aviser og magasiner, hvor han dækkede emner fra politik og samfund til sport og kultur. Han opnåede stor opmærksomhed og kontrovers med sin rapportering om politiske og samfundsrelaterede emner.

Som forfatter er Guillou især kendt for sin populære romanserie om den fiktive karakter Arn Magnusson, der begynder med romanen “Arn – Tempelridderen” (1998). Serien udforsker historiske begivenheder og skildrer livet i middelalderens Sverige og Europa, samtidig med at den dykker ned i personlige og emotionelle aspekter af karakterernes liv.

Guillou har også skrevet andre succesfulde romaner og serier, herunder “Coq Rouge”-serien, der følger en svensk efterretningsofficer, og “Hamilton”-serien, der fokuserer på spionverdenen under den kolde krig.

Med sin skarpe skrivestil og evne til at kombinere spænding, historie og karakterudvikling har Jan Guillou bidraget til at forme moderne svensk litteratur og underholdning.

Fandt du ikke, hvad du søgte?