Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Ægte amerikanske cowboybukser

Udgivelsesår: 2016
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Ægte amerikanske cowboybukser” er en spændende og underholdende roman skrevet af den svenske forfatter Jan Guillou. Bogen tager læseren med på en rejse til det vilde vesten i USA og fortæller historien om en ung svensk mand ved navn Erik, der drømmer om at blive en ægte amerikansk cowboy.

Erik vokser op i en lille by i Sverige og har altid været fascineret af cowboykulturen og det frie liv i det vilde vesten. Han beslutter sig for at forfølge sin drøm og rejser til USA for at finde sit eget eventyr. Her møder han en række farverige karakterer, herunder en erfaren cowboy ved navn Jake, der bliver hans mentor og lærer ham alt, hvad der er at vide om cowboyfaget.

Gennem bogen følger vi Eriks oplevelser som cowboy, hvor han lærer at ride heste, håndtere kvæg og deltage i rodeoer. Han står over for udfordringer og farer, men også glæder og triumfer. Undervejs bliver han også forelsket i en smuk kvinde, der udfordrer hans drømme og ambitioner.

“Ægte amerikanske cowboybukser” er en roman, der kombinerer spænding, eventyr og romantik. Jan Guillou formår at skabe en autentisk og levende beskrivelse af det vilde vesten og cowboykulturen, samtidig med at han udforsker temaer som drømme, identitet og kærlighed. Bogen er en fornøjelig læseoplevelse for alle, der elsker historier om eventyr og det amerikanske vesten.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Äkta amerikanska jeans
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?