Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den tomme plads, J.K. Rowling, brugt bog
Romaner

Den tomme plads

Udgivelsesår: 2012
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:520
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendal
Version:2012
Vægt:903 gram
Størrelse:238 x 162 x 44 mm
ISBN:9788702134025
Varenr.:5272

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I J.K. Rowlings første roman til voksne “Den tomme plads” (The Casual Vacancy), udgivet i 2012, dykker vi ned i den tilsyneladende idylliske engelske landsby Pagford. Alt forandres dog, da sognerådsmedlemmet Barry Fairbrother pludselig dør, og efterlader en tom plads i rådet.

Barrys død sætter gang i en række begivenheder, der afslører landsbyens mørke sider. Flere kandidater kæmper om den ledige plads i sognerådet, og valget fører til spændinger og konflikter. Samtidig afsløres dybe splittelser i landsbysamfundet, præget af klasseforskelle og fordomme.

Romanen skildrer en række forskellige karakterer fra Pagford, hver med deres egne historier og hemmeligheder. Vi møder blandt andet den fattige familie Weedon, der bor i det socialt belastede område The Fields, og den velhavende familie Winshaw, der repræsenterer den øvre middelklasse.

Gennem de forskellige karakterers perspektiver får vi et nuanceret billede af landsbyens dynamikker. Vi ser, hvordan fordomme og misforståelser skaber konflikter, og hvordan enkeltpersoners handlinger kan have store konsekvenser for hele samfundet.

“Den tomme plads” er en medrivende og tankevækkende roman, der tager fat i aktuelle temaer som social ulighed, klasseforskelle og moral. Den er fyldt med skarpe observationer af menneskelig natur og giver et gribende indblik i et lille landsbysamfund med store problemer.

“Den tomme plads” er en fremragende roman, der er velegnet til både fans af J.K. Rowlings tidligere værker og læsere, der er på udkig efter en medrivende og tankevækkende roman om et lille landsbysamfund med store problemer.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Casual Vacancy
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?