Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

J.K. Rowling

Harry Potter og Fønixordenen, Joanne K. Rowling, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Bogserier af J.K. Rowling

J.K. Rowling

Forfatter

J. K. Rowling er en britisk forfatter, der er bedst kendt for at have skabt den populære Harry Potter-serie. Hun blev født den 31. juli 1965 i Yate, England, og voksede op i en almindelig middelklassefamilie. Rowling har altid haft en stor passion for at skrive og fantasi, og hun begyndte at skrive historier allerede som barn.

Efter at have afsluttet sin uddannelse arbejdede Rowling i flere år i forskellige job, herunder som engelsklærer og sekretær. Det var dog i 1997, at hendes liv ændrede sig for altid, da hun udgav den første bog i Harry Potter-serien, “Harry Potter og De Vises Sten”. Bogen blev en øjeblikkelig succes og Rowling blev hurtigt en af ​​verdens mest kendte forfattere.

Rowling er kendt for sin evne til at skabe en utrolig detaljeret og fantasifuld verden i Harry Potter-serien. Hendes karakterer er dybtgående og komplekse, og hun formår at fange læsernes opmærksomhed med spændende plot og overraskende vendinger. Hendes skrivestil er letlæselig og flydende, hvilket gør hendes bøger tilgængelige for både børn og voksne.

Udover at være en succesfuld forfatter er Rowling også kendt for sit velgørenhedsarbejde. Hun har doneret store summer til forskellige organisationer og har etableret sit eget velgørenhedsfond, Lumos, der arbejder for at forbedre forholdene for udsatte børn i hele verden.

J. K. Rowling er en forfatter, der har formået at fange millioner af læseres hjerter med sin fantastiske fortællingsevne. Hendes bidrag til litteraturen og velgørenhedsarbejdet har gjort hende til en af ​​de mest beundrede og respekterede forfattere i vores tid.

Fandt du ikke, hvad du søgte?