Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Erica Falck / Fjällbacka -serien (Camilla Läckberg)

Tag med Erica og Patrik til den svenske kystby Fjällbacka i Camilla Läckbergs internationale bestseller-serie. Serien er oversat til mere end 30 sprog.

Gøgeungen, Camilla Läckberg, brugt bog

Camilla Läckberg

Erica Falck / Fjällbacka -serien (Camilla Läckberg)

Bogserie

Fjällbacka-serien af Camilla Läckberg handler om forfatteren Erica Falck og hendes mand, kriminalbetjent Patrik Hedström. Serien foregår i den idylliske svenske kystby Fjällbacka, hvor Erica og Patrik bor og arbejder.

Gennem serien løser Erica og Patrik en række mordgåder, der ofte afslører mørke hemmeligheder og skjulte konflikter i det tilsyneladende fredelige bysamfund. Erica bringer sin skarpe intuition og indsigt i menneskets psyke til bordet, mens Patrik bidrager med sin politierfaring og kendskab til lokalsamfundet.

Udover de spændende krimihistorier, udforsker serien også Erica og Patriks personlige liv og relationer. De står over for udfordringer som utroskab, familie problemer og traumer fra fortiden. Serien giver et indblik i de komplekse dynamikker i et langvarigt forhold og de ofre, der kan være nødvendige for at opretholde det.

Fjällbacka-serien er blevet en international bestseller og er oversat til mere end 30 sprog. Bøgerne er kendt for deres atmosfæriske beskrivelser af den svenske natur, veludviklede karakterer og medrivende plot.

Rækkefølgen på bøger i serien om Erica Falck / Fjällbacka

 1. Isprinsessen (2005)
 2. Prædikanten (2006)
 3. Stenhuggeren (2007)
 4. Ulykkesfuglen (2008)
 5. Tyskerungen (2009)
 6. Havfruen (2010)
 7. Fyrmesteren (2011)
 8. Englemagersken (2012)
 9. Løvetæmmeren (2015)
 10. Heksen (2017)
 11. Gøgeungen (2023)

Camilla Läckberg formår at skabe en spændende og uhyggelig atmosfære, hvor ondskaben hersker på højt niveau.