Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Camilla Läckberg

Spænding, gåder og eminent karakterudvikling.

Camilla Läckberg

Forfatter

Camilla Läckberg er en svensk forfatter kendt for sine krimiromaner. Hun blev født den 30. august 1974 i Fjällbacka, Sverige. Läckbergs krimier er ofte sat i hendes hjemregion Bohuslän og følger en række karakterer, herunder politietterforsker Patrik Hedström og forfatteren Erica Falck, der ofte løser komplicerede forbrydelser i den idylliske svenske kystby.

Läckbergs bøger er kendetegnet ved deres blanding af spænding, gåder og karakterudvikling. Hendes første roman, “Isprinsessen” (2003), blev en stor succes og indledte hendes karriere som en af de mest populære krimiforfattere i Sverige og internationalt. Hun har skrevet en række romaner siden da og har opbygget et stort læserskare verden over.

Hendes fortællinger kredser ofte om mørke hemmeligheder og komplekse personlige relationer, der væves ind i kriminalhistorierne. Läckberg er kendt for at skabe atmosfæriske beskrivelser af miljøet og landskabet, der bidrager til historiernes stemning og spænding.

Camilla Läckberg har opnået anerkendelse for sit bidrag til krimigenren og for at have skabt en markant skandinavisk stemme inden for spændingslitteratur.

Fandt du ikke, hvad du søgte?