Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Lotte Hammer Jakobsen og Søren Hammer Jacobsen

Bogserier af Lotte Hammer Jakobsen og Søren Hammer Jacobsen

Lotte Hammer Jakobsen og Søren Hammer Jacobsen

Forfatter

Lotte Hammer Jakobsen er en dansk krimiforfatter, der skriver sammen med sin bror, Søren Hammer. De har skrevet en række bestsellere, herunder serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen. De har også skrevet flere historiske spændingsromaner, herunder serien “Venner og fjender”.
Lotte Hammer Jakobsen er født i 1955 og opvokset i Frederiksværk. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sygeplejerske i en årrække. I 1999 begyndte hun at skrive sammen med sin bror, Søren Hammer. De udgav deres første krimiroman, “Den sidste morder”, i 2000.
Lotte Hammer Jakobsen og Søren Hammer er to af Danmarks mest populære krimiforfattere. Deres romaner er oversat til en lang række sprog og er blevet filmatiseret.
Lotte Hammer Jakobsen er en dygtig og talentfuld forfatter, der skriver spændende og medrivende romaner. Hun er også en engageret debattør, der bruger sin platform til at sætte fokus på vigtige samfundsproblemer.

Søren Hammer er en dansk krimiforfatter, der skriver sammen med sin søster, Lotte Hammer. De har skrevet en række bestsellere, herunder serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen. De har også skrevet flere historiske spændingsromaner, herunder serien “Venner og fjender”.
Søren Hammer er født i 1955 og opvokset i Frederiksværk. Han er uddannet matematik- og fysiklærer og har arbejdet som lærer i en årrække. I 1999 begyndte han at skrive sammen med sin søster, Lotte Hammer. De udgav deres første krimiroman, “Den sidste morder”, i 2000.
Søren Hammer og Lotte Hammer er to af Danmarks mest populære krimiforfattere. Deres romaner er oversat til en lang række sprog og er blevet filmatiseret.
Søren Hammer er en dygtig og talentfuld forfatter, der skriver spændende og medrivende romaner. Han er også en engageret debattør, der bruger sin platform til at sætte fokus på vigtige samfundsproblemer.

Fandt du ikke, hvad du søgte?