Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Svinehunde, Lotte Hammer, brugt bog
Krimi og spænding

Svinehunde

Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:404
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendal
Version:1. udgave, 5. oplag, 2010
Vægt:642 gram
Størrelse:220 x 145 x 41 mm
ISBN:9788702082210
Varenr.:5707

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Svinehunde” er en medrivende krimi skrevet af det danske forfatterpar Lotte og Søren Hammer. Historien udfolder sig i en tilsyneladende fredelig dansk provinsby, hvor de dybeste mørke hemmeligheder begynder at kravle frem under overfladen. Gennem en blanding af spænding og samfundskritik udforsker bogen temaer som korruption, magtmisbrug og moralens forfald.

Bogens hovedperson, kriminalkommissær Konrad Simonsen, leder efterforskningen, som snart viser sig at være langt mere kompliceret end først antaget. Forbundet af indviklede spor og skjulte motiver udfolder sig en historie, der går langt ud over den konventionelle krimigenre. Samtidig kastes der lys over karakterernes personlige kampe og relationer, der tilføjer en menneskelig dybde til historien.

Lotte og Søren Hammer excellerer i at skabe realistiske miljøer, og “Svinehunde” er ingen undtagelse. Læserne bliver trukket ind i en atmosfærisk ramme, hvor hver detalje er omhyggeligt formet for at forstærke spændingen. Bogen er en demonstration af forfatterduoens evne til at kombinere en dragende fortælling med en dybdegående udforskning af samfundets mere dystre aspekter.

Alt i alt er “Svinehunde” en krimi, der byder på en intens og fængslende læseoplevelse, hvor spænding og samfundskritik flettes sammen med karakterernes personlige udvikling. Lotte og Søren Hammer fortsætter med at demonstrere deres færdigheder inden for krimigenren og leverer en bog, der både underholder og efterlader læserne med stof til eftertanke.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Svinehunde
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2010

Fandt du ikke, hvad du søgte?