Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Konrad Simonsen (Lotte og Søren Hammer)

Søskendeparret Lotte og Søren Hammer blev hurtigt kendt i krimikredse for deres internationale bestsellerserie om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen.

Lotte Hammer Jakobsen og Søren Hammer Jacobsen

Krimiserien med Konrad Simonsen (Lotte og Søren Hammer)

Bogserie

Krimiserien med Konrad Simonsen af Lotte og Søren Hammer handler om den karismatiske chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans team fra Drabsafdelingen i København. Serien er kendt for sine velskrevne plot, spændende mysterier og veludviklede karakterer.

Konrad Simonsen er en erfaren efterforsker med en skarp hjerne og en stærk intuition. Han er dedikeret til sit arbejde og vil stoppe ved ingenting for at opklare de grusomme mord, han støder på. Han er også en kompleks karakter med et privatliv, der er fyldt med udfordringer.

Serien udspiller sig i det moderne København, og Lotte og Søren Hammer er dygtige til at skildre byens atmosfære og kontraster. Fra de mondæne kvarterer til de mørke baggader, serien giver et spændende indblik i både byens lys og skygge.

Rækkefølgen på Lotte og Søren Hammers Konrad Simonsen-serie

1. Svinehunde (2010)

2. Alting har sin pris (2010)

3. Ensomme hjerters klub (2011)

4. Pigen i Satans Mose (2012)

5. Den sindssyge polak (2014)

6. Elskede Heidi (2015)

7. Mørkemanden (2016)

8. To små piger (2017)

9. Mirakelbarnet (2018)

10. Soldier Blue (2019)

Krimiserien med Konrad Simonsen er en af de mest populære krimiserier i Danmark. Lotte og Søren Hammer har formået at skabe en serie, der er både spændende og underholdende. Serien er blevet oversat til adskillige sprog og har vundet adskillige priser.

Lotte og Søren Hammer er dygtige forfattere, der formår at skabe medrivende historier, der holder læseren fanget fra start til slut.