Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Den løbende mand

Udgivelsesår: 1982
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den løbende mand” er en spændende og uhyggelig roman skrevet af den anerkendte forfatter Stephen King. Bogen fortæller historien om Bill Hodges, en pensioneret politimand, der kæmper med kedsomhed og depression efter sin karriere. Men hans liv tager en dramatisk drejning, da han modtager en mystisk brev fra en ukendt afsender.

Brevet indeholder trusler om en kommende massemorder, der kalder sig selv for “Den løbende mand”. Bill beslutter sig for at tage sagen i egne hænder og begynder at efterforske truslen. Han bliver hjulpet af sin nabo, den unge og intelligente Jerome, samt den excentriske og geniale Holly.

Efterforskningen fører dem ind i en mørk og farlig verden, hvor de står over for en nådesløs morder, der ikke skyr nogen midler for at nå sit mål. Bill og hans hold må kæmpe mod tiden for at stoppe Den løbende mand, inden han igen slår til og tager flere uskyldige liv.

“Den løbende mand” er en spændende og gribende fortælling, der blander elementer af krimi, thriller og overnaturligt. Stephen King formår som altid at skabe en intens og uhyggelig atmosfære, der holder læseren fanget fra start til slut. Bogen er en del af serien “Bill Hodges-trilogien”, hvor hver bog følger Bill og hans hold i deres kamp mod ondskaben.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Running Man
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
1982

Fandt du ikke, hvad du søgte?