Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Stephen King

Gys, horror, thriller?
Du er landet det hele rigtige sted. Velkommen til “kongens” univers
– altså hvis du tør…

Stephen King

Forfatter

Stephen King er en amerikansk forfatter, født den 21. september 1947 i Portland, Maine, USA. Han er en af verdens mest berømte og succesfulde forfattere inden for gyser-, horror- og thriller-genrerne. King er kendt for sin utrolige produktivitet og evne til at skabe en intens atmosfære, der fængsler læserne fra start til slut.

Hans forfatterskab omfatter over 60 romaner og mere end 200 noveller, og mange af hans værker er blevet bestsellere og filmatiseret. Nogle af hans mest ikoniske værker inkluderer “The Shining”, “It”, “Carrie”, “Misery” og “The Dark Tower”-serien.

King er kendt for at skildre skræmmende og uhyggelige situationer samt dybe karakterportrætter og menneskelige psykologi. Hans evne til at skabe realistiske figurer i ekstraordinære situationer har gjort ham til en favoritforfatter for millioner af læsere over hele verden.

Gennem årene har Stephen King vundet utallige priser for sit bidrag til litteraturen, og han har en stærk indflydelse på moderne popkultur. Han er ikke kun en dygtig fortæller, men også en bemærkelsesværdig talsmand for forfatteres rettigheder og ytringsfrihed.

King’s litterære arv vil uden tvivl fortsætte med at skræmme, underholde og engagere læsere i mange generationer fremover.

Fandt du ikke, hvad du søgte?