Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Vinderen står alene, Paulo Coelho, brugt bog
Romaner

Vinderen står alene

Udgivelsesår: 2008
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:501
Format:Paperback
Forlag:Bazar Forlag ApS
Version:2012
Vægt:424 gram
Størrelse:200 x 126 x 38 mm
ISBN:9788771160673
Varenr.:2695

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Vinderen står alene er en roman skrevet af den berømte brasilianske forfatter Paulo Coelho. Bogen tager læseren med ind i en verden af glamour, berømmelse og magt, hvor hovedpersonen, en succesfuld forretningsmand ved navn Igor, befinder sig.

Historien udspiller sig i Cannes under filmfestivalen, hvor Igor bevidst isolerer sig fra omverdenen og observerer de mennesker, der omgiver ham. Han er dybt desillusioneret og føler sig fremmedgjort i en verden, hvor overflade og materialisme er i højsædet.

Gennem Igers øjne bliver vi præsenteret for en række karakterer, der alle kæmper med deres egne indre dæmoner. Vi møder blandt andet en skuespillerinde, der er ved at miste sig selv i sin jagt på berømmelse, en supermodel, der lider under sit eget skønhedsideal, og en forfatter, der er fanget i sit eget ego.

Vinderen står alene udforsker temaer som kærlighed, ensomhed, identitet og meningen med livet. Coelho skriver med sin karakteristiske poetiske og filosofiske stil og formår at skabe en dybdegående fortælling, der får læseren til at reflektere over sit eget liv og de valg, vi træffer.

Bogen er en selvstændig roman og kræver ingen forudgående kendskab til Coelhos værker. Vinderen står alene er en fascinerende og tankevækkende roman, der vil appellere til alle, der er interesseret i at udforske menneskets dybeste tanker og følelser.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
O Vencedor está Só
Originalsprog
portugisisk
Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?