Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Paulo Coelho

Få besked, når vi har flere brugte bøger af Paulo Coelho
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Paulo Coelho

Forfatter

Paulo Coelho er en internationalt anerkendt brasiliansk forfatter, der er kendt for sine spirituelle og filosofiske romaner. Han blev født den 24. august 1947 i Rio de Janeiro, Brasilien. Coelho begyndte sin karriere som sangskriver, men fandt senere sin sande passion i at skrive romaner.

Coelhos forfatterskab er præget af hans fascination af spiritualitet, mystik og menneskelig eksistens. Han formår at kombinere disse temaer med en letlæselig og poetisk skrivestil, der appellerer til et bredt publikum verden over. Hans værker er ofte fyldt med symbolik og allegorier, der inviterer læseren til at reflektere over livets store spørgsmål.

En af Coelhos mest kendte romaner er “Alkymisten”, der blev udgivet i 1988. Bogen fortæller historien om en andalusisk fårehyrde, der drager ud på en spirituel rejse for at opnå sin skæbne. “Alkymisten” har solgt mere end 65 millioner eksemplarer på verdensplan og er blevet oversat til mere end 80 sprog.

Coelho har skrevet adskillige andre populære romaner, herunder “Brida”, “Veronika beslutter at dø” og “Eleven minutter”. Han er også kendt for at dele sine tanker og visdom gennem sociale medier, hvor han har en stor tilhængerskare.

Paulo Coelho er en forfatter, der formår at berøre læserne på et dybt plan og få dem til at reflektere over deres egen eksistens. Hans værker er en invitation til at udforske den menneskelige ånd og finde mening i livet. Coelho er en unik stemme i litteraturen, der fortsætter med at inspirere og bevæge læsere over hele verden.

Fandt du ikke, hvad du søgte?