Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Mona, Dan T. Sehlberg, brugt bog
Krimi og spænding

MONA

En del af serien (nr. 1): Mona (Dan T. Sahlberg)
Udgivelsesår: 2013
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:427
Format:Indbundet
Forlag:Modtryk
Version:1. oplag, 2013
Vægt:732 gram
Størrelse:223 x 147 x 42 mm
ISBN:9788771460278
Varenr.:1819

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I romanen “Mona” af Dan T. Sehlberg følger vi to parallelle historier, der flettes sammen i et spændende og tankevækkende plot.

Den ene historie handler om den svenske IT-forsker Eric Söderqvist, der har udviklet et banebrydende system kaldet Mind Surf. Systemet giver brugeren mulighed for at styre en computer via tankens kraft. Eric tester systemet på sin kone, Hanna, der arbejder som IT-chef i en israelsk bank. Under en test bliver Hanna ramt af en mystisk virus, der angriber hendes hjerne via Mind Surf-systemet.

Den anden historie udspiller sig i Mellemøsten, hvor terrororganisationen Hizbollah planlægger et cyberangreb på Israel. Angrebet skal udføres ved hjælp af en virus, der er designet til at lamme Israels banksystem. Virussen er den samme, der har ramt Hanna.

Eric opdager, at der er en forbindelse mellem Hannas sygdom og terrorangrebet. Han beslutter sig for at tage sagen i egen hånd og rejser til Israel for at finde en kur til Hanna og stoppe terroristerne.

Romanen berører en række aktuelle emner, herunder cybersikkerhed, terrorisme og den etiske brug af teknologi. Den er fyldt med spænding og action, men den giver også stof til eftertanke om de farer, der kan være forbundet med den moderne teknologi.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Mona
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?