Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Engle og Dæmoner

En del af serien (nr. 1): Robert Langdon (Dan Brown)
Udgivelsesår: 2000
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Engle og Dæmoner er en spændingsroman skrevet af Dan Brown. Bogen følger symbologen Robert Langdon, der bliver trukket ind i en farlig kamp mellem Vatikanet og en hemmelig sammenslutning kaldet Illuminati.

Historien finder sted i Rom, hvor den karismatiske forsker og katolske præst, Leonardo Vetra, bliver myrdet og hans forskning om antimaterie bliver stjålet. Langdon bliver kaldt til stedet af Vetras datter, Vittoria, der beder om hjælp til at finde morderen og redde Vatikanet fra en truende katastrofe.

Langdon og Vittoria opdager, at morderen er en medlem af Illuminati, der har planer om at dræbe fire kardinaler og sprænge antimaterien i Vatikanet, hvilket vil udløse en eksplosion, der kan ødelægge hele byen.

De to hovedpersoner jagter gennem Roms gader og kirker for at afsløre morderens identitet og stoppe hans onde plan. Undervejs afslører de gamle hemmeligheder og symboler, der er forbundet med Illuminati og Vatikanet.

Engle og Dæmoner er en hæsblæsende pageturner, der kombinerer spænding, mysterier og historiske referencer. Bogen udforsker også temaer som religion, videnskab og magtens korruption. Med sin intense plot og overraskende vendinger holder den læseren fanget fra start til slut.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Angels & Demons
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2000

Fandt du ikke, hvad du søgte?