Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Lupus

En del af serien (nr. 4): Oxen (Jens Henrik Jensen)
Udgivelsesår: 2018
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Lupus” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Jens Henrik Jensen. Bogen blev udgivet i 2009 som den første i serien om kriminalassistent Nina Portland. Handlingen centrerer omkring en række mystiske og uhyggelige begivenheder, der involverer en række drab og forsvindinger i det nordjyske landskab.

Hovedpersonen, kriminalassistent Nina Portland, bliver konfronteret med en række makabre mord, der synes at være forbundet med gamle myter og overtro. Samtidig har hun sine egne personlige udfordringer og traumer at håndtere, hvilket tilføjer en dybde til karakteren. Gennem efterforskningen afdækker Nina Portland gradvist mørke hemmeligheder og sammenhænge, der trækker tråde tilbage til fortiden.

Jens Henrik Jensen formår i “Lupus” at skabe en atmosfærisk og uhyggelig stemning, samtidig med at han udforsker karakterernes indre kampe og kompleksiteter. Bogen blander spænding med psykologisk dybde og undersøger temaer som traumer, overtro og menneskets mørke side. “Lupus” er et eksempel på Jens Henrik Jensens evne til at skabe en gribende krimi med nuancerede karakterer og en intens fortælling.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Lupus
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2018

Fandt du ikke, hvad du søgte?