Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Og bjergene gav genlyd

Udgivelsesår: 2013
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Og bjergene gav genlyd” er en stærk og rørende roman skrevet af den internationalt anerkendte forfatter Khaled Hosseini. Bogen tager læseren med på en bevægende rejse gennem tre årtier og fortæller historien om to afghanske søskende, Pari og Abdullah.

“Og bjergene gav genlyd” udforsker temaer som tab, kærlighed, familie og forsoning. Hosseini skildrer med sin poetiske og følsomme skrivestil de dybe menneskelige bånd og de komplekse følelser, der opstår i mødet med tab og adskillelse.

Romanen bevæger sig også igennem forskellige historiske perioder i Afghanistan, herunder den sovjetiske invasion, borgerkrigen og Taliban-regimet. Hosseini formår at indfange den politiske og sociale tumult, der prægede landet i denne periode, samtidig med at han fokuserer på de personlige historier og relationer.

“Og bjergene gav genlyd” er endnu et mesterværk fra Khaled Hosseini, der formår at berøre læseren dybt med sin evne til at skabe følelsesmæssig autenticitet og komplekse karakterer. Det er en roman, der vil efterlade læseren med en dyb forståelse for menneskets skrøbelighed og styrke.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
And the Mountains Echoed
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?