Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Khaled Hosseini

Bogserier af Khaled Hosseini

Khaled Hosseini

Forfatter

Khaled Hosseini er en af ​​de mest anerkendte nutidige forfattere, kendt for sine rørende og dybt følelsesladede romaner. Han blev født den 4. marts 1965 i Kabul, Afghanistan, og flygtede senere til USA som flygtning på grund af den skiftende politiske situation i hans hjemland. Hosseini’s bøger fokuserer ofte på de komplekse menneskelige relationer, især i kontekst af Afghanistan’s turbulente historie.

Han fik verdensomspændende anerkendelse med sin debutroman “Drageløberen” (The Kite Runner), der udkom i 2003. Bogen beskæftiger sig med temaer som venskab, forræderi og forsoning, inden for rammerne af Afghanistan’s skiftende samfund. Hans næste roman, “Tusmørketid” (A Thousand Splendid Suns), udkom i 2007 og fokuserer på kvindernes erfaringer i landet og deres kamp i lyset af krig og undertrykkelse.

Hosseini’s skrivestil er dybtfølt og bevægende, og han formår at indfange læsernes følelser gennem sine karakterers oplevelser og skæbner. Hans bøger er også en måde at udbrede viden om Afghanistan’s historie og kultur til en bredere læserskare. Khaled Hosseini er en inspirerende forfatter, hvis arbejde fortsat berører og beriger læsere over hele verden.

Fandt du ikke, hvad du søgte?