Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Historiske romaner

Jordens søjler

En del af serien (nr. 1): Kingsbridge-serien (Ken Follett)
Udgivelsesår: 1990
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Jordens søjler” er en historisk roman skrevet af Ken Follett. Handlingen foregår i 1100-tallets England og følger livet og skæbnen for en række forskellige karakterer, der alle er forbundet gennem byggeriet af en stor katedral.

Bogen starter med, at hovedpersonen Tom Builder og hans familie bliver tvunget til at forlade deres hjem og begive sig ud på en farefuld rejse for at finde arbejde. Tom drømmer om at bygge den perfekte katedral, og hans søn, Jack, arver denne drøm. Samtidig følger vi også Prior Philip, der bliver udnævnt til at lede et kloster i den lille by Kingsbridge.

Historien udspiller sig over flere årtier, hvor vi følger karakterernes kampe, kærlighed og intriger i en tid præget af politiske magtkampe, korruption og religiøse stridigheder. Gennem byggeriet af katedralen bliver karaktererne udfordret på deres tro, moral og ambitioner.

“Jordens søjler” er en episk fortælling, der kombinerer historiske fakta med fiktive karakterer og begivenheder. Ken Follett formår at skabe en levende og detaljeret beskrivelse af middelalderens England, hvor læseren bliver draget ind i en verden af intriger, kærlighed og overlevelse.

Bogen er en del af “Kingsbridge-serien”, hvor hver bog følger en ny periode i byens historie. “Jordens søjler” er den første bog i serien og er blevet en international bestseller, der har begejstret læsere verden over med sin dramatiske og medrivende fortælling.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Pillars of the Earth
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
1990

Fandt du ikke, hvad du søgte?