Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Kingsbridge-serien (Ken Follett)

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Kingsbridge-serien (Ken Follett)

Bogserie

Kingsbridge-serien er en episk historisk fiktions-serie skrevet af den britiske forfatter Ken Follett. Serien består af tre bøger, der hver især tager læserne med på en rejse gennem forskellige perioder i historien, samtidig med at de udforsker det fiktive samfund i Kingsbridge.

Den første bog i serien, “Jordens søjler”, foregår i det 12. århundrede og følger hovedpersonen Tom Builder, en stenhugger, og hans ambition om at bygge den smukkeste katedral i England. Bogen beskriver det middelalderlige samfund i Kingsbridge og udforsker de politiske intriger, religiøse stridigheder og sociale uligheder på den tid.

I den anden bog, “Verdens vinter”, flytter handlingen sig til det 14. århundrede, hvor pesten hærger og Europa er plaget af krig. Centralt i historien er Caris, en ambitiøs ung kvinde, der udfordrer de sociale normer og kæmper for at redde sit samfund fra undergang.

Den tredje og sidste bog i serien, “Evighedens rand”, finder sted i det 16. århundrede under dronning Elizabeths regeringstid og den spanske armadas trussel. Bogen følger flere generationer af familiemedlemmer i Kingsbridge og deres kamp for overlevelse og frihed.

Kingsbridge-serien er kendetegnet ved Folletts omhyggelige forskning og detaljerede beskrivelser af historiske begivenheder og samfundets udvikling. Med en blanding af spænding, romantik og politisk intrige formår serien at fange læsernes interesse og transportere dem tilbage til en tid, hvor katedraler var monumentale bygningsværker og verdenshistorien blev formet af enkeltpersoners handlinger.

Serien er en hyldest til menneskers styrke og modstandskraft og en påmindelse om, at selv i de mørkeste tider kan der findes lys og håb. Med sin rige historiske baggrund og engagerende karakterer er Kingsbridge-serien en must-read for elskere af historiske romaner og spændende fortællinger.