Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Ken Follett

Ken Follett

Forfatter

Ken Follett er en britisk forfatter, der er kendt for sine spændingsromaner og historiske fiktion. Han blev født den 5. juni 1949 i Cardiff, Wales. Follett blev uddannet som journalist og arbejdede i flere år på forskellige aviser, før han begyndte at skrive skønlitteratur på fuld tid.

Folletts forfatterskab er bredt og omfatter en række forskellige genrer, men han er især kendt for sine episke historiske romaner. Han har en unik evne til at blande historiske fakta med fiktive karakterer og begivenheder, hvilket gør hans bøger både spændende og lærerige. Hans mest berømte værk er sandsynligvis “Pillars of the Earth” (Jordens Søjler), som blev udgivet i 1989. Romanen er en episk fortælling om opførelsen af en katedral i middelalderens England og har solgt millioner af eksemplarer verden over.

Follett er også kendt for sine spændingsromaner, hvoraf mange er blevet bestsellere. Hans thrillere er ofte baseret på politiske intriger, spionage og internationale konflikter. Han er kendt for at skabe komplekse plotlinjer og spændende karakterer, der holder læserne fanget fra start til slut.

Ken Follett er en produktiv forfatter, der har udgivet mere end 30 romaner i løbet af sin karriere. Han har vundet adskillige priser for sit arbejde og er blevet oversat til mange forskellige sprog. Han er elsket af læsere verden over for sin evne til at skabe spænding, drama og historisk autenticitet i sine bøger.

Fandt du ikke, hvad du søgte?