Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
En torn i øjet, Julie Hastrup, brugt bog
Krimi og spænding

En torn i øjet

Udgivelsesår: 2010
Fra: 25,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
25,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:342
Format:Paperback
Forlag:Rosinante
Version:6. udgave, 3. oplag, 2013
Vægt:363 gram
Størrelse:220 x 150 x 20 mm
ISBN:9788763827171
Varenr.:4219

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Bogen “En torn i øjet” af Julie Hastrup handler om den 35-årige efterforsker Rebekka Holm, som er ansat ved Rigspolitiets Rejsehold. Rebekka er vokset op i Ringkøbing, men hun har ikke været der i 16 år. Da en ung kvinde, Anna Gudbergsen, findes brutalt myrdet i en skov tæt på byen, bliver Rebekka sendt tilbage til Ringkøbing for at hjælpe det lokale politi med at opklare sagen.

Rebekka har sine egne personlige grunde til at være tilbageholdende med at vende tilbage til Ringkøbing. Hun har traumatiske minder fra sin barndom i byen, og hun er bange for at møde de mennesker, der var en del af hendes fortid. Men hun er også en dygtig efterforsker, og hun er fast besluttet på at opklare mordet på Anna Gudbergsen.

Under efterforskningen opdager Rebekka, at Anna var en kompleks person, der havde mange hemmeligheder. Hun var en ung kvinde med store drømme, men hun var også plaget af traumer fra sin barndom. Rebekka må arbejde sig gennem Annas fortid for at finde ud af, hvem der ville ville dræbe hende.
Undervejs i efterforskningen bliver Rebekka også tvunget til at konfrontere sin egen fortid. Hun må lære at tilgive sig selv for det, der skete i hendes barndom, før hun kan finde fred.
“En torn i øjet” er en spændende krimi med et godt plot og veludviklede karakterer. Bogen er også en dybsindig fortælling om traumer, forsoning og kærlighed.
Bogen er den første i krimiserien om Rebekka Holm.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
En torn i øjet
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2010

Fandt du ikke, hvad du søgte?