Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Rebekka Holm (Julie Hastrup)

Krimiserien følger den danske drabsefterforsker Rebekka Holms arbejde hos Rejseholdet. Serien foregår forskellige steder i Danmark og byder på spændende mordgåder med både personlige og professionelle udfordringer for Rebekka.

En torn i øjet, Julie Hastrup, brugt bog

Julie Hastrup

Krimiserien med Rebekka Holm (Julie Hastrup)

Bogserie

Krimiserien om Rebekka Holm følger den danske drabsefterforsker Rebekka Holm gennem en række spændende og gådefulde mordsager.

‘ En torn i øjet ‘ er den første bog i bestseller-serien om efterforskeren Rebekka, som er tilknyttet Rigspolitiets Rejsehold. Et brutalt mord på en ung kvinde tæt ved Ringkøbing Fjord sender Rebekka tilbage til en fortid, hun har ikke har set i øjnene i seksten år.

Julie Hastrup formår at fængsle læseren fra første side og skaber en intens atmosfære, hvor intet er, som det ser ud til. Rebekka Holm er en kompleks karakter, og serien udforsker både hendes professionelle og personlige liv.

Med handlinger i København og afstikkere til andre lande leverer serien spænding og overraskelser, der holder læserne fanget

Rækkefølgen på bøger i Rebekka Holm-serien

1. En torn i øjet (2009)

2. Det blinde punkt(2010)

3. Blodig genvej (2011)

4. Portræt af døden (2013)

5. Farlig fortid (2015)

6. Mirakelmanden(2017)

7. Blodspor (2018)

8. Vildskud (2020)

9. Kryb (2022)

Hver bog i serien er en selvstændig historie, men der er en rød tråd gennem serien, der følger Rebekkas liv og udvikling.

Krimiserien med Rebekka Holm er spændende og velskrevet med et fængslende plot og veludviklede karakterer. Den giver et realistisk indblik i en drabsefterforskers arbejde og de personlige omkostninger, det kan have.