Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Ulven i Banja Luka : roman, Jens Henrik Jensen, brugt bog
Krimi og spænding

Ulven i Banja Luka

En del af serien (nr. 3): Kazanski-trilogien (Jens Henrik Jensen)
Udgivelsesår: 2002
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:479
Format:Paperback
Forlag:Borgens Forlag
Version:3. udgave, 4. oplag, 2003
Vægt:491 gram
Størrelse:201 x 125 x 35 mm
ISBN:9788721025670
Varenr.:5387

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Ulven i Banja Luka, den tredje og afsluttende roman i Jens Henrik Jensens Kazanski-trilogi, er en hæsblæsende spændingsroman, der tager dig med på en dramatisk rejse gennem Balkanhalvøens krigshærgede landskaber.

CIA-agenten Jan Jordi Kazanski står over for en personlig tragedie, da hans kæreste Ewa forsvinder sporløst på Balkan. Presset af Krigsforbrydertribunalet i Haag overtager Kazanski Ewas mission: at opspore en mytisk skikkelse i den serbiske underverden kendt som Kurjak – Ulven.

Kazanskis jagt efter Ulven fører ham gennem Kroatien, Kosovo og Bosnien-Hercegovina, hvor han må træde varsomt for at overleve i et farligt og uforudsigeligt landskab. Undervejs møder han en række farverige og komplekse karakterer, herunder en fåmælt gammel serber, en gådefuld kroatisk kvinde og ukendte forfølgere, der konstant er i hælene på ham.

Udover den spændende handling berører “Ulven i Banja Luka” en række aktuelle temaer. Romanen skildrer de langvarige traumer, der præger befolkningen i Balkan efter de brutale krige i 1990’erne.Kazanski konfronteres med den udbredte korruption og magtmisbrug, der hersker i regionen, både blandt krigsherrer og politikere.

I sin jagt efter kæresten Ewa må Kazanski kæmpe med sin loyalitet over for CIA og sine egne personlige følelser.

“Ulven i Banja Luka” er en velskrevet og spændende roman, der holder læseren fanget fra start til slut. Jens Henrik Jensen formår at skabe en atmosfærisk og realistisk skildring af Balkanhalvøen, og de veludviklede karakterer gør historien endnu mere engagerende.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2002

Fandt du ikke, hvad du søgte?