Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Hovedløs sommer

Udgivelsesår: 2011
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Hovedløs sommer” er en fængslende og tankevækkende roman skrevet af den danske forfatter Erling Jepsen. Bogen tager læseren med på en ekstraordinær rejse gennem en lille dansk provinsby, hvor handlingen udspiller sig.

Erling Jepsen formår i “Hovedløs sommer” at skabe en forunderlig atmosfære, hvor hver side afslører nye lag af spænding og mysterium. Han udforsker dybden af menneskets mørkeste sider og udstiller samfundets skrøbelighed. Gennem sin rå og realistiske skrivestil vækker Jepsen karaktererne til live og giver læseren en dyb forståelse for deres inderste tanker og følelser.

Romanens styrke ligger også i Jepsens evne til at beskrive det danske samfund med al dets både smukke og grimme sider. Han eksponerer social ulighed, magtmisbrug og hykleri, hvilket gør læsningen til en intens og provokerende oplevelse. “Hovedløs sommer” er ikke blot en kriminalroman, men en dybt menneskelig fortælling om håb, håbløshed og jagten på retfærdighed i en verden præget af kaos.

Et vigtigt element i romanen er også den smukke beskrivelse af naturen og dens indflydelse på karaktererne. Naturen fungerer som en kontrast til det brutale mord, og dens rolle som både spejl og terapeutisk fristed for karaktererne er med til at give historien en ekstra dybde.

“Hovedløs sommer” er en roman, der fanger læseren fra første side og efterlader en varig indvirkning. Erling Jepsen formår at kombinere spændingselementer med eksistentielle temaer på en måde, der gør, at man som læser ikke kan undgå at blive draget ind i historiens mørke og fascinerende univers.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Hovedløs sommer
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2011

Fandt du ikke, hvad du søgte?