Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Heksen

Udgivelsesår: 2017
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Heksen” er en spændingsroman skrevet af den svenske forfatter Camilla Läckberg. Bogen er en del af hendes populære krimiserie, der foregår i den fiktive by Fjällbacka.

Handlingen følger politiefterforskeren Patrik Hedström og forfatteren Erica Falck, der også er hans kone. Da en ung pige findes død i en gammel kirke, bliver Patrik og hans kolleger sat på sagen. Pigen viser sig at være offer for et brutalt mord, og snart begynder flere unge piger at forsvinde sporløst fra byen.

Samtidig graver Erica i fortiden og opdager en gammel heksemyte, der knytter sig til Fjällbacka. Myten fortæller om en kvinde, der blev brændt på bålet som heks. Erica begynder at undersøge, om der kan være en sammenhæng mellem myten og de mystiske forsvindinger.

Mens Patrik og Erica arbejder på deres separate opgaver, begynder de at opdage spor, der fører dem på tværs af tid og generationer. De må afdække hemmeligheder og løse gåder fra fortiden for at finde sandheden og stoppe morderen, før flere liv går tabt.

“Heksen” er en spændende og uhyggelig krimi, der blander nutidens kriminalhistorie med historiske elementer og overtro. Camilla Läckberg formår at skabe en intens atmosfære og et spændende plot, der holder læseren fanget til sidste side. Bogen er en must-read for alle, der er fans af nordisk krimi og mysterier.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Häxan
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2017

Fandt du ikke, hvad du søgte?