Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Hende du forlod, Jojo Moyes, brugt bog
Romaner

Hende du forlod

Udgivelsesår: 2012
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:444
Format:Hardback
Forlag:Cicero
Version:3. udgave, 1. oplag, 2017
Vægt:697 gram
Størrelse:225 x 145 x 35 mm
ISBN:9788763850193
Varenr.:7095

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Hende du forlod” af Jojo Moyes er en rørende og storslået roman, der spænder over to forskellige tidsperioder og fortæller historien om to kvinder, der begge kæmper for kærligheden.

Romanen veksler mellem to historier:

Frankrig 1916: Vi møder Sophie, en ung kvinde, hvis mand Édouard er taget til fronten. Mens hun driver et hotel sammen med sin søster i en tyskbesat by, forelsker en tysk kommandant sig i et portræt, Édouard har malet af Sophie. Dette åbner op for en mulighed for at genforenes med sin mand, men til en høj pris.

Nutiden: Liv Halston finder et gammelt portræt på loftet, som hendes afdøde mand har givet hende. Portrættet viser sig at være det samme som det, Sophie ejede under Første Verdenskrig. Liv bliver nysgerrig på portrættet og den kvinde, det forestiller.

Romanen handler om, hvordan kærligheden kan forbinde mennesker på tværs af generationer og under helt forskellige omstændigheder. Første Verdenskrig kaster en lang skygge over Sophies historie og viser, hvordan krig kan ødelægge liv og adskille mennesker. Romanen giver et indblik i livet under Første Verdenskrig og hvordan krig påvirker almindelige mennesker.

Begge kvinder kæmper for deres lykke og deres ret til at elske, men de må gøre det under vanskelige omstændigheder og med store personlige omkostninger. Sophie og Liv er begge stærke kvindekarakterer, som man kommer til at holde af.

“Hende du forlod” er en roman om kærlighed, tab og håb. Den er både rørende og spændende, og den vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk hos læseren.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Girl You Left Behind
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?