Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den første sten, Carsten Jensen, brugt bog
Romaner

Den første sten

Udgivelsesår: 2015
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:613
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2016
Vægt:1050 gram
Størrelse:236 x 161 x 46 mm
ISBN:9788703072845
Varenr.:1437

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den første sten” af Carsten Jensen er en vigtig og tankevækkende roman om krigens gru, menneskelig værdighed og de dybeste hemmeligheder i menneskesindet.

I bogen følger vi hovedpersonen, den danske journalist Peter Mørk, der befinder sig midt i krigens helvede i Bosnien. Mørk er en hårdkogt og erfaren krigsreporter, der er vant til at se døden og grusomheden i øjnene. Men da han møder den unge krigssejlivede pige, Amela, bliver han dybt berørt og hans perspektiv på krigen ændres.

Carsten Jensen formår i “Den første sten” at beskrive krigens mareridt på en gribende og brutal måde. Han skildrer de gruopvækkende scener og giver læseren et unikt indblik i krigens rædsler. Samtidig udforsker han også de psykologiske aspekter af menneskers involvering i vold og grusomheder under krigens forfærdelige vilkår.

Derudover fletter Jensen også en mystisk og spændende fortælling om identitet og hemmeligheder ind i romanen. Gennem flashbacks følger vi Peters tidligere oplevelser som barn under Anden Verdenskrig, der afslører dybe familiemæssige hemmeligheder. Disse hemmeligheder kaster lys over det kaos og de rædsler, som Peter selv nu oplever i Bosnien, og skaber en sammenhæng mellem fortid og nutid.

“Den første sten” er en bemærkelsesværdig roman, der griber læseren fra første side. Carsten Jensens imponerende skrivestil og evne til at berøre dybt komplekse emner, gør denne bog til en vigtig og tankevækkende læseoplevelse.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?